Göztepe'nin Boş Maçı Yok

TFF 1. Lig'de 13 maçta da gol atmayı başaran sarıkırmızlı ekip, Medipol Başakşehir'le profesyonel liglerde tüm müsabakalarda gol kaydeden iki ekipten biri oldu

TFF 1. Lig'de ilk 13 haftada tüm maçlarda gol atmayı başaran Göztepe, Medipol Başakşehir'le profesyonel liglerde tüm müsabakalarda gol kaydeden iki ekipten biri oldu.

TFF 1. Lig'de son olarak lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek liderle puan farkını 1'e indiren ve zirve takibini sürdüren Göztepe, attığı 23 golle ligde 26 golü bulunan Eskişehirspor'un ardından en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor.

Bu sezon ligde 13 maçta da gol sevinci yaşayan Göztepe, profesyonel liglerde Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'le lig müsabakalarının hepsinde gol atan iki ekipten biri olarak dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş 12, Galatasaray ve Osmanlıspor ise on birer müsabakada gol atarken, TFF 1. Lig'de Altınordu, Denizlispor, Eskişehirspor ve Sivasspor, on birer maçta gol kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 3 maçta da gol kaydeden Göztepe, tüm resmi maçlarda gol sevinci yaşadı. Medipol Başakşehir ise Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tek maçında da gol atarken, UEFA Avrupa Ligi eleme turlarında çıktığı 4 maçtan 2'sinde gol bulabildi.

Kaynak: AA