Başkan Keskin Yeniden Yönetime Seçildi

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeniden seçildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun 22 Mart 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu üyesi olarak göreve gelen Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, 3 Aralık’ta Ankara’da gerçekleştirilen 5. olağan genel kurulda da yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun hizmet alanı ve mevcut branşlarıyla büyük bir federasyon olduğunu ve bu büyük federasyonda Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Şube Başkanı Mesut Keskin’in yeniden göreve getirilmesinin kendileri ve Hakkari için önemli bir şans olduğunu söyledi.

Ertuş, Başkan Keskin’in doğu bölgesinde birçok kulüp başkanın da desteğini ve güvenini arkasına alarak bu göreve devam etmiş olmasının da kendilerini son derece memnun ettiğini ifade ederek, Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk’e, yönetim kurulu üyesi Mesut Keskin’e ve tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Kaynak: İHA