Aziz Yıldırım'ın başkan adayı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, derbi sonrasında Rıdvan Dilmen'i TFF başkanlığı için destekleme kararı aldı. Öte yandan Yıldırım, Nihat Özdemir'e çok kızgın.

Aziz Yıldırım'ın başkan adayı
FenerbahçeBeşiktaş derbisinin saha dışı yankıları bitmiyor. AMK'nın haberine göre Asbaşkan Mahmut Uslu'nun, '100 milyonu biz verelim, herkes rahatlasın' sözlerinin dışında Başkan Aziz Yıldırım'ın da protokol tribünündeki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Beşiktaş heyetlerine doğru parmak sallayarak tepki gösterdiği ortaya çıktı.

'AYIP, BU NE YA?'

Çeşitli televizyonlarda yayımlanan görüntülerde, Yıldırım'ın, 'Ayıp ayıp, bu ne ya! Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Bak bunu söylüyorum. Yarından itibaren büyük savaş başlayacak. Ayıp bu ne ya' dediği görülüyor. Aziz Yıldırım'ın 'savaş' ifadesiyle neleri kastettiği konusunda çeşitli iddialar konuşuluyor.

DEMİRÖREN'DEN 'BORÇ' KATKISI

Aziz Yıldırım'ın, 'düşündükleri' konusunda en flaş komplo teorisi şöyle:

Beşiktaş'ın Yıldırım Demirören'e 103 milyon TL'lik borcunu geri ödeyebilmesi için hakemler, siyah- beyazlıları itiyor. Fenerbahçe, son seçimde Yıldırım Demirören'e oy vermişti.

RIDVAN DİLMEN'İ Mİ DESTEKLEYECEK?


Fenerbahçe'nin, TFF başkanlığına aday olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen'i destekleyeceği öne sürülüyor. Buna göre TFF'yi olağanüstü genel kurula taşımak için imza toplayacak Aziz Yıldırım, Dilmen'i öne sürecek.

Aziz Yıldırım'ın başkan adayı

NİHAT ÖZDEMİR'İ İSTİFA ETTİRECEK


Dedikodulara göre Aziz Yıldırım, TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'e çok kızgın. Özdemir'in, kendisini 'şike kumpası' döneminde yalnız bıraktığına inanan Yıldırım, Fenerbahçe kontenjanından TFF'ye giren kulüp eski ikinci başkanını istifaya zorlayabilir.

'GÖRMEDİM' DEDİ ÇILDIRDI

Fenerbahçelilerin öfkesinin artmasında hakem Hüseyin Göçek'in kullandığı ifadelerin etkili olduğu öğrenildi. Bir yöneticinin, Dusko Tosic'in topu elle kestiği pozisyonu, devre arasında stat koridorunda gördüğü Göçek'e sorduğu iddia edildi. Tecrübeli hakemin, 'Görmedim' dediği, söz konusu yöneticinin, 'Yan hakem bayrak salladı, vermedin' diye diretmesinin ardından da Göçek'in tekrar 'Görmedim' deyip devam ettiği bildirildi.


Aziz Yıldırım'ın başkan adayıAziz Yıldırım'ın hiç görmediğiniz görüntüleri
Aziz Yıldırım'ın başkan adayıRıdvan Dilmen: TFF Başkanlığı'na aday olacağım