Özyurt Başarılı Sporcuları Kutladı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Güven Özyurt, Antalya'da yapılan Büyükler Ferdi Türkiye Judo Şampiyonasında madalya kazanan sporcuları kutladı.

Güven, yaptığı açıklamada 30 Kasım ile 2 Aralık'ta Antalya'da düzenlenen Büyükler Ferdi Türkiye Judo Şampiyonasında Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) judocularından 100 kiloda altın madalya kazanan Ahmet Besdil, 90 kiloda altın madalya kazanan İlhami Genç, 73 kiloda gümüş madalya kazanan Dilgam Aliyev ile 66 kiloda bronz madalya kazanan Eren Aksoy'u tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın büyük önem ve destek verdiği TOHM'un meyvelerini verdiğini belirten Özyurt şunları kaydetti:

'Samsun TOHM çalışanları, şube müdürü ve antrenörlerin katkılarıyla üstün başarılar elde etmeye devam ediyor. Samsun TOHM bünyesindeki çalışmaların her anını takip ediyoruz. Sporcuların başarılı olabilmesi için her türlü ihtiyaçları sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın destekleriyle karşılanmaktadır. Dereceye giren sporcuları, teknik ekibi ve çalışanları kutlarım. Başarı bir ekip işidir.'

Kaynak: AA