Hacettepe Spor Kulübü'nde Yeni Başkan Arif Ölmez

Hacettepe Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Arif Ölmez başkanlığa seçildi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri yapılan genel kurulda, divan başkanlığına Niyazi Akdaş getirildi. Geçmiş yönetimin ibra edildiği genel kurulda, tek aday olarak seçime giren Arif Ölmez, kulübün yeni başkanı oldu.

Arif Ölmez, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, Hacettepe'nin görevinin ve misyonunun farkında olduklarını belirterek, 'Bunun bilincinde hareket edeceğiz. Alt yapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularla, Türk futboluna katkı vermeye devam etmek istiyoruz. Bu bir bayrak değişimidir. Bizden önce görev almış olan Arda Çakmak nezdinde, yönetim kurulu arkadaşlarımıza kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kalben teşekkür ederiz.' ifadelerini kullandı.

Hacettepe'nin Ankara'nın köklü kulüplerinden biri olduğunun altını çizen Ölmez, 'Başkentimizi, hem futbolcu yetiştirerek hem de şehir hayatını renklendirerek en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İsimdaşımız, hemşehrimiz olan üniversite, nasıl topluma yeni tıp insanları, bürokratları yetiştiriyorsa, biz de Türk futbolunun önde gelen eğitim kurumlarından biri olacağız. Zannedilmesin ki hedefimiz olmayacak. İyi futbol oynamak kadar, iddialı olmak da futbolda bir eğitim prensibidir. Her zaman daha başarılı olmak birinci hedefimiz olacak. Umuyorum ki, bu bayrak değişimi hepimiz için hayırlı olur.' diye konuştu.

Arif Ölmez başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Aykut Akalın, Bülent Üstündağ, Ergun Maraşlı, Erol Yenidemirci, Hakan Kaynar, Hıfzı Kuruşa, Hikmet Eke, İsmail Özkan, Kadir Hatipoğlu, Mehmet Emin Gür, Merdan Hürmeydan, Nedim Yıldırım, Sinan Gürsoy, Şahin Kartal.

Kaynak: AA