Giresunspor Galibiyete Hasret

Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt:'7 haftadır galip gelemeyen takımın, kendini affettirmesi için son üç maçını da kazanıp 9 puan toplaması gerekiyor'.

TFF 1. Lig'de Sivasspor'a 2-1 yenilen Giresunspor, ligde oynadığı son 7 maçında galibiyet alamadı.

Ligin 6. haftasında evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor, ardından yaptığı 7 karşılaşmada 3 puana hasret kaldı.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, 8. haftada Giresun'da Boluspor'a 2-1 kaybetti. 9. haftada seyircisi önünde Göztepe ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı takım, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Ligin 10. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor, bu maçtan sonra teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolları ayırarak yerine Yücel İldiz'i göreve getirdi.

İldiz ile 11. haftada ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Giresunspor, öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Ligin 12. haftasında lider Yeni Malatyaspor'a konuk olan Karadeniz ekibi, ilk yarının sonlarında 10 kişi kalan rakibi karşısında da galip gelemedi ve maç 1-1 sonuçlandı.

Karadeniz temsilcisi 13. haftada sahasındaki mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Sivasspor maçında da 2-1'lik yenilgi alarak, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yeşil-beyazlılar, son 7 maçında, 3 mağlubiyet, 4 beraberlikle sadece 4 puan toplayabildi.

Şu ana kadar oynadığı 13 maçtan 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, 15 puanla 12. sırada bulunuyor.

Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 haftadır galip gelemedikleri için camia olarak çok üzgün olduklarını söyledi.

Ligin ilk yarısının bitimine üç maç kaldığını ifade eden Kurt, '7 haftadır galip gelemeyen takımın, kendini affettirmesi için son üç maçını da kazanıp 9 puan toplaması gerekiyor. Futbolcuların bunun bilincinde olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız şu anda çok üzgün.' diye konuştu.

Kaynak: AA