Adanalı Al-Wattar, Avrupa 3'Üncüsü Oldu

Seyhan Belediyespor’un sporcusu Cemal Ali Al-Wattar, Yunanistan’da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası’ndan üçüncü oldu.

Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda 90 kilogramda dereceyle yurda dönen Cemal Ali Al-Wattar, Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başta amatör spor olmak üzere sporun her dalına ayrı önem verdiklerini ve desteklediklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Al-Wattar’i başarılarından dolayı kutladı ve önümüzdeki yıl kendisinden Avrupa 1’nciliği beklediğini söyledi.

Karalar, “Seyhan Belediyespor’da genç ve yetenekli oyuncular var Cemal’de onlardan bir tanesi. Biz belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Gençlere destek oluyoruz. Gençlerde kupalarla, madalyalarla bizlere geri dönüyor. Avrupa ve dünyaya şampiyonalarında bizleri temsil edip derecelerle dönüyorlar. Spora ve sporcuya katkımız devam edecek. İnşallah önümüzdeki yıl Cemal’den altın madalya bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA