Ümraniyespor - Samsunspor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 13. haftasında Ümraniyespor, evinde ağırladığı Samsunspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik adamları basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.



Sözeri: "Hedefimiz ligde kalıcı olmak"

Samsunspor karşısında çok kıymetli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Bizim için çok kıymetli bir maçtı. Saha şartları da olumlu değildi. İki takım için de zordu. Ama iki takım da iyi mücadele etti. Bulduğumuz gol pozisyonlarından sadece birini atabildik. Belki daha dikkatli olsak iki veya üç gol daha bulabilirdik. Son dakikaya kadar Samsunspor da maçı bırakmadı. Ama oyuncularımız son ana kadar maçtan kopmadı. Kolay değil son 6 maçta 4 galibiyet aldık. Fakat buna rağmen biz hala mütevazi bir kulübüz. Öncelikli hedefimiz bu ligin kalıcı takımı olabilmek. Bu yüzden oyuncularımı tebrik ederim” diye konuştu.



Samsunspor cephesi

Karşılaşmanın ilk yarısına kötü başladıklarını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, “Oyuna kötü başlamamız oyunu kaybetmemizde en büyük etkendi. İlk yarı dağınık ve istediğimiz performanstan uzak oynadık. Rakip ev sahibi avantajını iyi kullanarak golü de buldu. İlk yarı istediğimiz sorumluluğu alamadık, oyuncular gerekli performansı göstermedi. İkinci yarı düşündüğümüz oyun formatında oynadık. İkinci yarının hakimi bizdik. Maçı berabere bitirebilecek pozisyonlar da bulduk. Ama gerekli olan o golü bulamadık. Kalan 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ümraniyespor’u tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA