Sahada 'Zabıta' Rüzgarı

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası futbol turnuvası, onlarca çalışanı sahada buluşturdu. Büyük heyecana sahne olan maçların ardından, şampiyonluk kupasını Zabıta Müdürlüğü takımı kaldırdı.

Çalışanlarını spora teşvik etmek ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla yıl boyunca çeşitli etkinliklere imza atan Karşıyaka Belediyesi, birimler arası futbol turnuvası düzenledi.

Girne Kültür Parkı içerisindeki sahada yapılan turnuvaya 11 takım katıldı, toplam 154 personel forma giydi. Maçlarda kıyasıya mücadele eden ekipler, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Sahada olamayan belediye çalışanları ise tribünlerde arkadaşlarına destek verdi.

Yaklaşık 1,5 ay süren turnuva sonunda şampiyonluk sevincini yaşayan ekip ise Zabıta Müdürlüğü oldu. Zabıta Gücü takımı ikinci, Spor İşleri Müdürlüğü üçüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü de dördüncü sırada yer aldı. Turnuvanın “Gol Kralı” unvanını Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Ramazan Akuş kazandı. Dereceye girenlerin kupa ile ödüllendirildiği organizasyonda tüm katılımcılara da anı madalyaları takdim edildi.

Centilmence mücadele eden ekiplere teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da “Başarımızın gücü olan birlik ve beraberliğimizi her alanda en iyi şekilde sergilemeye, örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA