Minik Futbolcuların Rakipleri Velileri Oldu

Bodrum ilçesinde futbol okuluna devam eden 611 yaş arasındaki öğrencilerin hafta sonu antrenman maçındaki rakipleri velileri oldu.

Bodrum'da özel bir futbol okuluna devam eden 6-11 yaş arasındaki öğrencilerin hafta sonu antrenman maçındaki rakibi, velileri oldu.

İlçede faaliyet gösteren bir futbol okulunun yönetimi, velilerle öğrencilerine sürpriz hazırladı. Antrenman maçı için okulun halı sahasına gelen öğrenciler, her zamanki gibi kendi aralarında mücadele edeceklerini düşünürken rakip olarak sahada velileri yer aldı.

Çocukların kısa süreli şaşkınlığın ardından renkli görüntülere sahne olan 15 dakikalık iki devre halinde 6 karşılaşma yapıldı.

Çocukların rakipleri genelde babalar olurken, bir maçta iki anne de mücadeleye katıldı.

Karşılaşmalarda çocuklarının üstünlük sağlaması için onlara imkan tanıyan veliler, gol atmak istediklerinde ise zaman zaman zorlandı.

Karşılaşmaların çocuklarının galibiyeti ile sona ermesi isteğiyle sahaya çıktıkları gözlenen veliler, galip tamamladıkları maçların sonucunu da 'beraberlikle bitti.' diye ilan etti.

Futbol okulu öğrencilerinden Eray Babür, karşılarında velilerini görünce şaşırdıklarını dile getirerek, 'Buraya geldik, babalarla maç yaptık.' dedi.

Maçta annesine karşı mücadele veren ve 2 gol atan Sarp Gürün ise maçta annesinin iyi oynadığını ifade etti.

Veliler de mücadelenin kendileri için de eğlenceli geçtiğini dile getirdi.

Eray Babür'ün babası Erhan Babür, 'Çocuklar ilk önce bizi karşılarından görmenin şaşkınlığını yaşadı. Daha sonra yüzlerinde mutluluk ifadesi belirdi.' diye konuştu.

Bodrum'da yaşayan İngiliz uyruklu anne Samantha Whitehouse ise bir süreliğine kaleye geçtiği maçla ilgili gülümseyerek 'Ben iyi bir kaleciyim.' dedi.

Organizasyonun çocuklar için ayrı bir heyecan olduğunu kaydeden Whitehouse, 'Herkesin güzel vakit geçirdiğini düşünüyorum. İki veya üç gol yedim.' diye konuştu.

Velilerden Şule Gürün ise çocuklardan daha çok eğlendiklerini söyledi.

Futbol okulunun antrenörü Kanat Özsert de spor adına güzel etkinlik olduğunu söyledi.

Kaynak: AA