Aziz Yıldırım tribünde çıldırdı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçın hakeminin verdiği tartışmalı kararların ardından ayağa kalkarak TFF yetkilerine isyan etti.

Aziz Yıldırım tribünde çıldırdı
Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisini büyük bir heyecan içinde izlerken, hakem Hüseyin Göçek'in verdiği karar sonrası adeta çileden çıktı.

Bir ara sinirlerine hakim olamayan ve yerinden kalkarak Beşiktaşlı yöneticilerin oturduğu Protokol Tribünü'ne doğru yanaşan Yıldırım hem Futbol Federasyonu'na, hem de MHK'ye yönelik sert ifadeler kullandı.

TFF DAHA NE KADAR BEŞİKTAŞ'I KORUYACAK
“Bu nasıl yönetim? Böyle rezillik görmedim. Hakemler bu Beşiktaş'ı daha ne kadar koruyacak. Federasyonda Beşiktaşlı yönetici bırakmayacağım” diye bağıran Yıldırım'ın bu çıkışına Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ayağa kalkarak karşılık vermek istedi. Tam bu sırada Çebi'nin yanında oturan Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir duruma müdahale etti. Çebi'nin elinden tutan ve yerinden kalkmasını engelleyen Özdemir, “Ahmet otur, mesaj bana” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Aziz Yıldırım tribünde çıldırdı

Hüseyin Göçek'e de bir hayli tepki veren Başkan Aziz Yıldırım yönetici arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yıldırım, Tosic'in, Lens'e yaptığı faule sarı kart çıkması sonrası Göçek'e yine öfke kustu...

Aziz Yıldırım tribünde çıldırdı

Bu arada maçın gözlemcisinin Yıldırım'ın sözlerini rapor ettiği, Beşiktaşlı yöneticilerin de şikayette bulundukları öğrenildi.