Antalya 1. Amatör Küme

Kumluca Belediyespor, evinde konuk ettiği Elmalı Belediyespor'u 52 mağlup etti.

Antalya 1. Amatör Küme'de, Kumluca Belediyespor evinde konuk ettiği Elmalı Belediyespor'u, 5-2 mağlup etti.

Kumluca Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Batuhan Kolak, Burak Yanardağ ve İhsan Kaan Delice hakem üçlüsü yönetti. Konuk Elmalı Belediyespor'un vuruşuyla başlayan maçın ilk dakikalarında her iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu.

İlerleyen dakikalarda rakibine üstünlük sağlayan Kumluca Belediyespor 18'inci dakikada Güzel'in golüyle 1-0 öne geçti. 20'nci dakikada kullanılan serbest vuruşta topu ağlara gönderen Elmalı Belediyespor'dan Devrim, skoru 1-1 yaptı. 36'ncı dakikada ceza alanı içinde yaşanan karambolde topu ağlara gönderen Anıl, Elmalı Belediyespor'u 2-1 üstünlüğe taşıdı.

İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarsına ev sahibi Kumluca Belediyespor atak bir oyunla başladı. 50'nci dakikada Osman'ın serbest vuruşuyla skorda beraberlik yakalandı. Kumluca Belediyespor, 63'üncü dakikada Hüseyin, 65'inci dakikada Mustafa ve 79'uncu dakikada ise Muhammet'in golleriyle skoru 5-2 yaptı.

84'üncü dakikada konuk Elmalı Belediyespor'dan Ahsen'in kırmızı kart gördüğü maçta başka gol olmayınca, Kumluca Belediyespor sahadan 5-2 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Karşılaşmayı, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Koca, daire amirleri ve çok sayıda sporsever izledi.

Kaynak: AA