Edirne'den Kısa Kısa

Uzunköprü Belediyesi araç filosuna yeni iş makineleri.

Uzunköprü Belediyesi, araç parkına iki yeni iş makinesi ekledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, modern ve çağdaş belediyecilik hizmeti için araç filosunun genişletildiği belirtildi.

Araç parkı modernizasyon çalışmalarının devam edeceği belirtilen açıklamada, 'Fen işleri müdürlüğü eski ve yetersiz kalan araç parkının güçlendirilmesi, hizmetlerin daha iyi gerçekleştirilmesi için iki damperli kamyon tuzlama ünitesi ve kar küreme ataşmanları ile satın alınmıştır. Belediyemiz tarafından 623 bin 45 liraya alınan kamyonlar, Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla alınmıştır.' ifadelerine yer verildi.

- Badminton il turnuvası

Özel Edirne Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi Genç Erkek Badminton Takımı'nın turnuva ikincisi olduğu bildirildi.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bahçeşehir Badminton Takımı, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, 80. Yıl ve Emel Özgür Subaşıay Meslek Teknik Anadolu Lisesi ile oynadığı müsabakalar sonucunda grubundan çıkmayı başardı.

İl yarı final müsabakasında Keşan İlhami Ertem Mesleki Teknik Anadolu ile karşılaşan takım müsabakadan 4-1 galip ayrılarak finale kalma başarısını gösterdi.

Final müsabakasında Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ile karşılaşan Bahçeşehir Badminton Takımı, 4 -1 mağlup ayrıldı turnuvayı Edirne il ikincisi olarak tamamladı.

Okul müdürü Aysun Yiğitsoy, alınan başarılardan dolayı takım oyuncularını ve öğretmenlerini kutlayarak Bahçeşehir Anadolu ve Fen Lisesi'nin akademik başarı kadar sportif başarılara da önem verdiğini, gençlerin spora yönlendirilerek en iyi şekilde yetiştirilmeleri için çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA