Kurabiye Macera Yarışması'nın 10'Uncusu Çekmeköy'de Düzenlendi

Kurabiye Macera Yarışması’nın 10’uncusu Çekmeköy’de düzenlendi. Arazide koşu, dağ bisikleti, kano, ip inişi parkurlarında gerçekleşen yarışmada sporcular kıyasıya mücadele etti.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Kurabiye Macera Yarışması, Çekmeköy Taşdelen Mesire Alanı’nda düzenlendi.

Çekmeköy Belediyesi destekleri ile düzenlenen Kurabiye Macera Yarışı’nda yüzlerce sporcu arazide koşu, dağ bisikleti, kano, ip inişi parkurlarında ter döktü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yarışın başlayacağı alana gelerek parkurlar ile ilgili sporculardan bilgi aldı. Başkan Poyraz’ın start vermesiyle başlayan yarışta tüm sporcular kıyasıya mücadele etti.

"Bu tarz bütün organizasyonlara 8 yıldır çok ciddi destek veriyoruz"

Çekmeköy’ün sportif faaliyetler için elverişli bir ilçe olduğunu belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Ortam çok müsait. Burası Taşdelen Ormanımız. Eski Taşdelen meşhur suyumuzun çıktığı bir nokta. Her türlü macera parkuruna müsait bir alan. Hem bisikletleri ile hem yürüyüş yolları ile inşallah bugün yüzün üzerinde sporcumuz buradan Polenezköy’e kadar gidip gelerek akşama kadar bu güzelliği yapacakları aktivitelerle, sporlarla bitirmiş olacaklar. Tabi Çekmeköy Belediyesi olarak da biz bu tarz bütün organizasyonlara 8 yıldır çok ciddi destek oluyoruz. Çünkü spor gençlik demek her şey demek. Bizler de inşallah bundan sonra da bu tarz çalışmalara belediye olarak devam edeceğiz" diye konuştu.



"Parkurlar çok güzel"

Yarışın çok heyecanlı geçtiğini belirten Galip Ak ise, "Islak ve çamurlu geçiyor. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Parkurlar çok güzel. Şu ana kadar bir şey göremedik ama büyük ihtimalle mücadeleci bir parkur olacak. Şuana kadar ilk kanoya geldik. Bundan sonra da ip inişi olacak büyük ihtimal ve tırmanış olacak. Daha sonra dağlar ve çalılar bizi bekliyor diyebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA