Bornova Beckerspor Edirnespor'u Farklı Yendi

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 12. haftasında Bornova Beckerspor, Edirne Belediyesi Edirnespor’u 99-45’lik farklı bir skorla mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 12. haftasında, Bornova Beckerspor ve Edirne Belediyesi Edirnespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Bornova Becker, rakibini 99-45’lik skorla yendi. Tüm takım oyuncularından katkı alan Bornova Beckerspor, istatistik verilerine bakıldığında 52 ribaund ve 21 top çalma ile maçı tamamladı.

Bornova Beckerspor Baş Antrenörü Olcay Orak, maçı şöyle yorumladı:

"İki gün önceki mağlubiyetimizden sonra, çok uzun süreçli bir lig oynayacağımız için çabuk toparlanmamız çok önemliydi. Maçın skoru, toparlandığımızın en büyük kanıtı. Tebrik ediyorum oyuncularımı. Geçen maçta bir iş kazası yaşadık. Çok uzun bir ligde oynuyoruz. Çok değerli rakiplerimiz var. Edirne Belediyesi de bunlardan birisi; fakat biz bugün çok ciddi kararlar alarak bu maça çıkmıştık. Bütün oyuncularımı, benchten gelen oyuncularımı, hepsini tebrik ediyorum. Edirnespor’a da başarılar diliyorum.” dedi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Baş Antrenörü Derya Rıza Zeren ise Bornova Becker’i tebrik ediyorum, "Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Bizim için hedef maç değildi zaten" dedi.

Kaynak: İHA