Basketbolda Maçın Ardından

Beşiktaş Başantrenörü Akkaya:'Haftayı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz' Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Buharalı: 'Rakibimiz hücumda daha iyiydi. Kaybettiğimiz için üzgünüm'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Tosyalı Toyo Osmaniye'yi 80-74 yenen Beşiktaş'ta başantrenör Aziz Akkaya, haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Akkaya, ligde ikinci galibiyetlerini elde ettiklerini belirterek, 'Karşılaşmada çok güzel bir ortam vardı. Sahada da güzel bir mücadele oldu. Güzel bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Osmaniye takımı da iyi mücadele etti. Onların da bazı eksikleri vardı. Sakatlıkları oldu, yeni oyuncular geldi. Kadın basketbolunun Türkiye'nin her yerinde olması gerekiyor. Haftayı galibiyetle kapattığımız için mutluyuz.' diye konuştu.

- Tosyalı Toyo Osmaniye cephesi

Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Ömer Buharalı, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu dile getirdi.

Buharalı, rakiplerinin hücumda iyi oynadığını anlatarak, 'Kazanabileceğimiz bir maçı kendi hatalarımızdan, özellikle verdiğimiz 15 tane hücum ribaundundan dolayı kaybettik. Sahada kafa kafaya bir mücadele vardı. Her şey iyi gidiyor ancak verilen 15 hücum ribaundu var. Rakibimiz hücumda daha iyiydi. Kaybettiğimiz için üzgünüm.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA