Amasya Taşova YİBO, Göztepe Maçına Odaklandı

Antrenör Bakır: 'Beşiktaş Mogaz maçındaki diriliği ve mücadeleyi, Göztepe müsabakasında da gösterip istediğimiz sonucu almak istiyoruz'.

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, yarın deplasmanda yapacakları Göztepe karşılaşmasına ilişkin, 'Beşiktaş Mogaz maçındaki diriliği ve mücadeleyi, Göztepe müsabakasında da gösterip istediğimiz sonucu almak istiyoruz.' dedi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ile oynayacakları maça hazır olduklarını söyledi.

Göztepe'nin Süper Lig'e ayrı bir renk kattığını aktaran Bakır, şunları kaydetti:

'Kısa aralıklarla maç yapmak, dar olan kadromuzu daha da zorlayacaktır. Ligin 9. haftasında sahamızda lider Beşiktaş Mogaz ile çok zorlu bir maç oynadık. Dar kadromuza rağmen son anlara kadar ortak olduğumuz maçı son bölümde kaybettik. Bu maçta oyuncularımın gösterdiği mücadeleden oldukça memnun oldum. Bu mücadeleyi diğer maçlarda da gösterebilirsek daha iyi sonuçlar alırız.'

Kaliteli hentbolculardan kurulu bir ekip olduklarını ancak dar kadronun sıkıntısını yaşadıklarını belirten Bakır, oyuncularının alternatifi olmadığı için gerekli hamleleri yapma imkanı bulamadıklarını ifade etti.

Kadroya yapacakları takviyelerle yaşadıkları sorunların ortadan kalkacağına işaret eden Bakır, 'Beşiktaş Mogaz maçındaki diriliği ve mücadeleyi, Göztepe müsabakasında da gösterip istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Vladimir Djuric sakatlığı nedeniyle bu maçta bizimle olamayacak. Takımımın iyi mücadele edeceğine inanıyorum.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA