Badminton İl Birincileri Belli Oldu

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Badminton İl Birinciliği Yarışması yapıldı.

Anadolu Lisesinin spor salonunda yapılan ve il genelinde genç erkekler 8, genç kızlardan 8 olmak üzere 16 takımın katıldığı badminton müsabakası büyük ilgi gördü. İki gün devam eden müsabakalarda 16 lise takımı arasında genç erkekler kategorisinde Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, genç kızlar kategorisinde ise Sümbül Anadolu Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren takımların kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Şube Müdürü Navzat Yılmaz ve Badminton İl Temsilcisi Metin Suvacı verdi.

Hakkari Badminton İl Temsilcisi Metin Suvacı, il genelinde 16 lisenin 5 kişilik takım halinde katıldığı yarışmanın iki gün devam ettiğini ifade ederek, bölge yarışmalarında Hakkari’yi temsil edecek takımlara başarılar diledi.

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek ise, yarışmada birinci gelen ekibini kutlayarak, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA