Muğlaspor'da Transfer

Türkiye Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor iki futbolcuyu transfer etti.

Ligin ikinci devre hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor, kadrosunu iki yeni oyuncu ile güçlendirdi.

Ligin ilk devresinde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve çıkış yakalayamayan yeşil beyazlılar Stoper Nizamettin Yaşar ve Orta saha oyuncusu Mertcan Demirer ile anlaştı.

Futbola Bigaspor altyapısında başlayan 28 yaşındaki Stoper Nizamettin Yaşar daha sonra Bigaspor’da Amatör, Alibeyköyspor, Darıca Gençlerbirliği, Keçiörengücü takımlarında da profesyonel olarak forma giydi.

Daha sonra amatöre dönen Nizamettin Yaşar, Halide Edip Adıvarspor’da ter akıttı. 2014 yılında Bodrumspor forması ile şampiyonluk yaşayan Yaşar, Gebzespor formasını giydi. Nizamettin Yaşar son olarak geçtiğimiz sezon Edirnespor’da mücadele etti.

Futbola Üsküdar’da başlayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Mertcan Demirer’de Beşiktaş takımında amatör ve profesyonel olarak forma giydi. Beşiktaş’ın ardından sırasıyla Tavşanlı Linyitspor, Aydınspor 1923, Kartalspor, Tokatspor’da ter akıttı. Başarılı orta saha oyuncusu Mertcan Demirer son iki sezondur da El Aziz Belediyespor takımında mücadele etti.

Muğlaspor bünyesine katılan her iki futbolcuda takımla birlikte çalışmalara başladı.

Muğlaspor yönetim kurulunun takıma takviye çalışmalarına devam ettiği ve diğer transferlerin önümüzdeki birkaç gün içinde netleşeceği öğrenildi.

Kaynak: AA