Kırklarelispor, Teknik Direktör Erdem İle Yollarını Ayırdı

Ligde çıktığı son 13 maç ile Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı 4 karşılaşmadan hiç puan çıkaramayan Kırklarelispor'da, teknik direktör Erdem'le karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, teknik direktör Bilgin Erdem ile karşılıklı yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Volkan Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Gaziantepspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör ile bir araya gelerek karşılıklı olarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Erdem'in 2009 yılında bu yana takımı yönettiğini ifade eden Can, birçok başarılar elde ettiklerini ancak bu sezon ciddi bir başarısızlık içerisinde olduklarını kaydetti.

Teknik Direktör Erdem ile yaptıkları görüşme neticesinde kulübün menfaatleri doğrultusunda yollarını ayırdıklarını belirten Can, 'Kırklarelisporluluğundan hiçbir zaman şüphe duymadığımız hocamıza bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah artık Kırklarelisporumuz başarılar elde edecek. Bu durum, gerçekten bizi çok üzüyor ama elimizden geleni yaparak takımımız hak ettiği yerlere taşıyacağız.' diye konuştu.

Kırklarelispor, Bilgin Erden yönetiminde ligde çıktığı son 13 maç ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 4 karşılaşmada da hiç puan alamamıştı. Ligde puan cetvelinde 16. sırada, düşme potasında bulunan Kırklarelipor, Ziraat Türkiye Kupasında da puansız olarak 4. sırada yer alıyor.

Kaynak: AA