Merzifon Belediyespor'un Antrenörü Mızrakçı Açıklaması

''İlk yarı itibarıyla Merzifon Belediyespor olarak hedeflerimize ulaştık. Amacımız bu başarıyı ligin ikinci yarısında da devam ettirmektir”

AMASYA – Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, ''İlk yarı itibarıyla Merzifon Belediyespor olarak hedeflerimize ulaştık. Amacımız bu başarıyı ligin ikinci yarısında da devam ettirmektir.” dedi.

Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yarının son haftasında Amasya Taşova YİBO karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak ilk yarının son 5 haftasını galibiyetle tamamladıklarını ifade etti.

Sezon başı tahmin ettikleri gibi ligin ilk yarısının zor geçtiğini ve sürpriz takımların ön plana çıktığını dile getiren Mızrakçı, şunları kaydetti:

''Bu sezon son yılların en zor ligi, kadrolara baktığımız zaman neredeyse bütün takımlar birbirine denk ve her takımın, her takımı yenebileceği bir lig oynanıyor ve bu da Türk hentbolu için olumlu bir durum. Ligin mücadele seviyesinin artması hentbolu olumlu etkiler. Sezona iyi başlayamadık ve bunun sebebi ise sezon başında kadromuzda bulunan oyuncuları gönderip yerine yeni oyuncu aldık. Bu geçiş sürecinde oyuncuların birbirine alışmasında takım oyununda ve koordinede sıkıntılar yaşadık.İlk yarı itibariyle Merzifon Belediyespor olarak hedeflerimize ulaştık. Amacımız bu başarıyı ligin ikinci yarısında da devam ettirmektir.”

Kaynak: AA