Kofçaz Serhadspor'da 3 Puan Sevinci

Kofçaz Serhadspor Futbol Şube Sorumlusu Karaman: 'Uzun bir aradan sonra nihayet 3 puan ile tanıştık. Bizim için ciddi anlamda önemli bir maçtı'

Kofçaz Serhadspor Futbol Şube Sorumlusu Emre Karaman, Kırklareli Amatör Süper Liginde Kaynarca Gençlikspor karşısında elde ettikleri 3-0'lık galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, 'Uzun bir aradan sonra nihayet 3 puan ile tanıştık. Bizim için ciddi anlamda önemli bir maçtı.' dedi.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde önemli bir maçtan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kaynarca Gençlikspor karşısında oyuncularının son derece güzel bir performans sergilediklerini belirten Karaman, ortaya konan bu oyunla, ligde kötü gidişe 'dur' dediklerini söyledi.

Karaman, ligi hak ettikleri yerde tamamlamak istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

'Uzun bir aradan sonra nihayet 3 puan ile tanıştık. Bizim için ciddi anlamda önemli bir maçtı. İlk yarıda 3-0’ı yakaladık ve ikinci yarıda skoru daha da arttıracağımız pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Ligde devre arasında bir hafta kaldı. Bu hafta da kazanıp ligin ikinci yarısına rahat bir başlangıç yapmak istiyoruz. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum.'

Kaynak: AA