Erzurum Teknik Üniversitesi, 15 Temmuz Kahramanlarını Unutmadı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz günü gerçekleştirdiği hain kalkışma girişiminin önlenmesi esnasında şehit düşen ve gazi olan kahramanların anısına Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) tarafından Üniversiteler arası Buz Hokeyi Turnuvası düzenlendi. ETÜ’nün ev sahipliğinde 29-30 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya ETÜ ile birlikte 4 üniversite katılacak.

ETÜ’den yapılan açıklamada, düzenlenen turnuvanın amacının hain kalkışma girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitler ile hayatlarını hiçe sayarak bu kalkışmaya önleyen gazilerin kahramanlıklarını yaşatmak olduğu vurgulandı.

Erzurum Teknik Üniversitesi’nin sportif etkinlikleri çerçevesinde 29 - 30 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan "15 Temmuz Kahramanları Üniversiteler Dörtlü Buz Hokeyi Turnuvası"na Erzurum Teknik Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Gençlik Spor Kulübü Buz Hokeyi takımları katılacak.

Erzurum Büyük Şehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Üniversiteler Sporları Federasyonu’nun da katkı verdiği turnuva 29 Aralık günü 3000’lik Buz Hokeyi Salonunda saat 13.30 da başlayacak. Turnuva, ilk gün oynanan maçların galiplerinin ikinci gün final, mağluplarının da 3.’lük 4.’lük maçının oynanacağı karşılaşmalarla sona erecek.

Kaynak: İHA