Sivasspor Kupada Yeni Amasyaspor'u Ağırlayacak

TFF 1. Lig takımlarından Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçında yarın sahasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor'u konuk edecek.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda ilk galibiyetini deplasmanda Yeni Amasyaspor'u mağlup ederek alan Sivasspor, bu maçın rövanşını da kazanmayı hedefliyor.

Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 16.30'da başlayacak Sivasspor-Yeni Amasyaspor karşılaşmasını hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Sivasspor, gruptaki ilk maçında sahasında Göztepe'ye 1-0 mağlup olmuş, ikinci müsabakasında ise deplasmanda Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilmişti. Kırmızı-beyazlı ekip, üçüncü mücadelesinde deplasmanda Yeni Amasyaspor'u 3-2 mağlup ederek, kupada ilk kez puanla tanışmıştı.

Medipol Başakşehir'in 9 puanla lider olduğu grupta, 6 puanlı Göztepe ikinci, 3 puanlı Sivasspor üçüncü ve henüz puanı bulunmayan Yeni Amasyaspor ise son sırada yer alıyor.

- Karşılaşmanın biletleri satışa çıktı

Sivasspor ile Yeni Amasyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Müsabakanın biletleri, VIP alt tribün için 5 lira, maraton alt, Osman Seçilmiş kale arkası ve misafir takım tribünü için 3 liradan satışa sunuldu.

Kombine kartların da geçerli olacağı karşılaşmanın biletleri, www.passo.com.tr'den ve stat önündeki gişelerden temin edilebilecek.

Kaynak: AA