Burhaniye' De Okullar Arası Halı Saha Turnuvası Düzenlendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (Bubyo)Mezunlar Derneği tarafından Futbol Turnuvası düzenlendi. 2016-2017 eğitim dönemi içerisinde,SPORIUM spor tesislerinde gerçekleştirilen ve 16 takımın katıldığı futbol turnuvasında, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik 4. Sınıf Normal Öğretim takımını, finalde 2-1 lik skorla yenmeyi başaran Uluslararası Ticaret 3. Sınıf Normal Öğretim öğrencileri şampiyonluk ipini göğüsledi.

Final mücadelesini, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Muammer Bezirgan da takip etti. Final karşılaşmasının ardından öğrencileri tek tek tebrik ederek kupa ve madalyalarını veren Müdür İlban, “ Başta Bubyo Mezunlar Derneği ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Okulumuzu, bu organizasyonda sporun gereklerine yakışır bir şekilde temsil ettiniz. Müsabakalarda gösterdiğiniz Fair-Play için tüm takımlara teşekkür ederim” dedi.

Şampiyon takım adına takım kaptanı Ahmet Ulaş, şampiyonluk kupasını arkadaşlarıyla beraber havaya kaldırdı. Turnuvada 2. ve 3. olan takımlara başarı madalyalarının takdimi ile turnuva sona erdi.

Kaynak: İHA