Adıyaman 1954 Spor Şampiyonluk Çalışmalarına Start Verdi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden Adıyaman 1954 spor Antalya’da ikinci devre kamp çalışmalarına devam ediyor.

Sezonun ilk yarısında topladığı 29 puanla grubunda lider olarak bitiren ve ikinci yarıya kaldığı yerden devam etmek isteyen Adıyaman 1954 Spor Kulübü, Antalya’da kamp çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Günde 2 idmanla kamp çalışmalarını sürdüren Adıyaman 1954 Spor’un Teknik Direktörü Erhan Koç, ikinci devreye en iyi şekilde hazır olmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Koç, "Bilindiği üzere ilk yarıyı grubumuzda lider bir şekilde tamamladık, takım olarak çok iyi bir hava yakaladık ve elde etmiş olduğumuz bu başarıyı ve havayı devam ettirmek adına ikinci devre kamp çalışmalarımızı hazırlamış olduğumuz program dahilinde sürdürüyoruz.

Antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da oynayacağız bu kamp sürecinde ve 11 gün sürecek olan kamp programımızı en iyi şekilde değerlendirip, ikinci devreye aynı tempoyla kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bu konuda gerek teknik heyet, gerekse de sporcu kardeşlerimizle özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah sakatlıklardan uzak kazasız belasız bir şekilde sezon sonunda şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bizlere her konuda destek olan kulüp başkanımız Hüseyin Koç’a teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız da 2. yarıya hazır olsunlar, bu takım bu ligin 2.yarısına inşallah bomba gibi girecektir ve şampiyon olacaktır” dedi.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise, “Sezonun ilk yarısını lider bitirdikten sonra verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Antalya’da kamp çalışmalarımızı başlattık. Şehir olarak kenetlenmiş durumdayız. Meclis Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın, Valimiz Abdullah Erin, Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu ve Milletvekillerimizle istişare halindeyiz. Takımımızın şampiyonluğu için tek yumruk halindeyiz. Büyük taraftarımızın desteğiyle bu yıl şampiyonluğu yaşayacağımıza inanıyoruz.

Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımızda başladı.

Görüştüğümüz oyuncular var ve inşallah bu transferleri kampa katarak daha güçlü bir takım ile ikinci yarıya başlayarak hedefimize emin adımlar ile ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA