Yücel İldiz Açıklaması 'Son Saniyelerde Yaptığımız Gereksiz Panik, Bize Pahalıya Patladı'

Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Denizlispor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Son saniyelerde yaptığımız gereksiz panik, bize pahalıya patladı" dedi.

TFF 1. Lig’in 16. haftasında Denizlispor, sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Bizim adımıza önemli bir müsabakaydı. Özellikle maçın ilk yarısında her iki takım açısında dengede giden bir mücadele oldu. Yani Denizlispor da iyi mücadele etti, biz de iyi mücadele ettik. Önce onlar attı, sonra biz attık. Devreye 1-1 girdik ama ikinci yarının başlamasıyla da hakikaten oyunun sonuna kadar iyi pozisyonlar bulduk. Çok gol kaçırdık. Ancak deplasmanda bu kadar pozisyon bulup gol atamazsanız, özellikle oyunun sonlarında ve uzatmanın son saniyelerinde yaptığımız gereksiz panik, bize pahalıya patladı. Açık söylemek gerekirse, buraya 3 puan için gelmiştik. O tarzda bir oyun oynadık ama son saniyede gol yemeyi beklemiyorduk, üzgünüz. Ama ligin ikinci yarısında eksiklerimizi tamamlayıp daha iyi bir Giresunspor oluşturmaya çalışacağız” dedi.



Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Sorumlusu Namık Kemal Sarıyer ise, “En son sahamızda maç veriyoruz diye buradan üzülerek ayrılmıştık. En sonunda şeytanın bacağını kırdık. İnşallah ikinci devre iç sahadaki maçları kazanıp, dış maçlarda başarılı oluyoruz, takımımız daha üst seviyelere çıkacaktır” diye konuştu.

Sakatlanarak oyundan çıkan Berkan’ın ciddi bir şeyin olmadığın, seyircinin son dakikalarda kendilerine çok destek verdiğini belirten Sarıyer, "12’inci oyuncu gibi devamlı bizi desteklediler. Artık bütünleştik, herkes takımı üst sıralara çıkarmak için ellerinden geleni yapıyor. Onun için takımımızın daha üst sıralara tırmanacağını tahmin ediyorum. Giresunspor da çok iyi mücadele etti, zaman zaman oyunun üstünlüğü onlara geçti. Fakat son on dakika seyircimiz bizi mükemmel bir şekilde ileriye itti, ileride oynamamızı sağladı, onun için onların gayreti ile tam zamanında gol attık. Hep son dakikalarda gol yiyiyorduk, 3 puan kaybediyorduk. Ama bugün tam zamanında gol attık. Her iki takımı da kutluyorum. Centilmence de bir mücadele oldu. Oyuncularım hafta içi çok iyi hazırlanmışlardı, bunun da semeresini gördük. Yine berabere bitecek derken, seyircinin de bizi güzel bir şekilde öne itmesiyle, tam zamanından gelen bir golle 3 puan aldık, mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA