Yıldızlar Karması Maçına Gaziantepspor'dan Elyasa Ve Mota Katılacak

Türkiye’de yaşanan terör olaylarında şehit düşen vatandaşlarımızın yakınları için yapılacak gösteri maçına Gaziantepspor’dan Elyasa Süme ve Bruno Mota katılacak.

Türkiye’de son dönemde yaşanan terör olaylarında şehit düşen vatandaşlarımızın yakınları için yapılacak gösteri maçına Gaziantepspor’dan Elyasa Süme ve Bruno Mota katılacak. Şehit ailelerine yardım amaçlı düzenlenecek olan Yıldızlar Karması maçı, yarın saat 20.00’de başlayacak. Her kulüpten bir yerli oyuncu ile bir yabancı oyuncunun katılacağı maçta Gaziantepspor’dan kaptan Elyasa Süme ve Brezilyalı oyuncu Bruno Mota yer alacak.

Vodafone Arena’da yarın saat 20.00’de başlayacak Yıldızlar Karması dayanışma maçından elde edilecek gelirin tamamı şehit ailelerine bağışlanacak. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde oynanacak maç, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı koordinasyonunda gerçekleşecek. Organizasyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da teşrif edecek. Mücadeleyi ise FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır ve ekibi yönetecek.

Kaynak: İHA