Genel Sekreter Yeşildal, Büyükşehirli Karatecileri Ağırladı

Bosna Hersek’ten madalya ile dönen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal’ı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Bosna Hersek’te düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda başarılı olan karatecileri makamında ağırladı. Ziyarete Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Teknik Direktör İbrahim Ercin, antrenörler Mesut Kolaylı, İsmail Hakkı Bulut ve kağıtsporlu sporcular katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu sporcular, Bosna Hersek’te düzenlenen Balkan Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Kategorilerine göre farklı branşlarda yarışan sporculardan 21 yaş altı 50 kilogram’da Umay Tokan şampiyon, genç 53 kilogram’da Gülşen Demirtürk birinci, 47 kilogram’da Fatmanaz Yener birinci, 60 kilogram’da Eray Şamdan birinci, 57 kilogram’da Ekrem Altuner Yılmaz üçüncü, 76 kilogram’da Enes Bulut ikinci ve 59 kilogram’da Rabia Şahintürk üçüncü oldu. Ayrıca Umay Tokan ve Ekrem Altuner Yılmaz, Milli Takım Kumitede şampiyon olurken, Gülşen Demirtürk Milli Takım ile ikinci, Enes Bulut üçüncü oldu.

Sporcuların başarılarını en içten dilekleriyle kutlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, "Başarılarınızın devamını ve daha da artarak çoğalmasını diliyorum. Hedeflerinizi her zaman daha ileriye olarak belirlemelisiniz. Madalyalarınızı tekrardan kutluyor ve daha da başarılı olarak hedefinizi Olimpiyat olarak belirlemenizi diliyorum’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA