Yeşilgiresun Belediyespor Destek Bekliyor

Kulüp başkanı Aksu: 'Bugün Giresunspor hepimizin takımı ise Yeşilgiresun Belediyespor da bu ilin takımı. Giresun ismini layıkıyla ligde temsil ediyor. Daha iyi yerlere gelmesi için herkesin gereken desteği vermesi gerekiyor'

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, kulübe tüm Giresunluların destek vermesini istedi.

Aksu, Giresun Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, belediyenin dışında kulübe yeterli maddi destek sağlayan kurum ya da kişi bulunmadığını belirtti.

Yeşil-beyazlı takımın Giresun ismini Avrupa'nın en önemli liglerinden birinde layıkıyla temsil ettiğini dile getiren Aksu, şunları söyledi:

'Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş gibi Avrupa'nın dev kulüplerinin yer aldığı bir ligde mücadele ediyoruz. Giresun için gurur verici bir durum ancak maddi sorunlar yaşıyoruz. Bu takım tüm Giresun'un. Bugün Giresunspor hepimizin takımı ise Yeşilgiresun Belediyespor da bu ilin takımı. Giresun'un bir markası haline geldi. Giresun ismini layıkıyla ligde temsil ediyor. Daha iyi yerlere gelmesi için herkesin gereken desteği vermesi gerekiyor. Giresun adına bu kulübe mutlaka destek sağlanmalı.'

Aksu, ABD'li oyuncu Ledo'nun sakatlığının takımın aldığı sonuçları etkilediğini de ifade ederek, 'Ledo önemli ve skorer bir oyuncumuz. Sakatlanması bizi çok etkiledi. Bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA