PAÜ'den Şehitlere Saygı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen 2016-2017 Fakülteler Arası Basketbol Turnuvası'nın açılış müsabakasında, üniversite mezunlarından, şehit çevik kuvvet polisi Hüseyin Dalkılıç unutulmadı.

PAÜ Spor Salonu'nda Spor Bilimleri Fakültesi ile Honaz Meslek Yüksekokulu arasında gerçekleşen maç öncesinde, 10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'ta çevik kuvvet otobüsüne yönelik yapılan terör saldırısında şehit olan, 2006 yılında PAÜ Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği bölümü mezunu Hüseyin Dalkılıç ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Şehit polis memuru Hüseyin Dalkılıç'ın posterinin de asıldığı salondaki mücadeleyi 90-25'lik skorla Spor Bilimleri Fakültesi kazandı.

- PAÜ'de konserler iptal edildi

Pamukkale Üniversitesinde (PAÜ) bu hafta yapılacak konserler iptal edildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada PAÜ yönetiminin, ulusun içinde bulunduğu mevcut durum nedeniyle bu hafta yapılacak üç konseri iptal ettiği belirtildi.

Açıklamada, 'Ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle 21 Aralık'ta Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi'nde Akademik Oda Orkestrası, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 22 Aralık'ta Dünya Türküleri ve 24 Aralık'ta yapılması planlanan Türk Halk Müziği konserleri iptal edildi.' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA