Bursasporlu Futbolculardan Antalyaspor Değerlendirmesi

Bursasporlu futbolcular, ligin 15. haftasında dün Timsah Arena’da 2-1 mağlup ettikleri Antalyaspor maçını değerlendirdi. Yeşil-beyazlı oyuncular, maçın ilk yarısında sezonun en iyi oyununu oynadıklarını ve hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında dün sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, Kubilay ve Batalla’nın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmayı değerlendiren milli kaleci Harun Tekin, “Bizim adımıza önemli bir karşılaşmaydı. Rakiplerimiz puan kaybetmişti. Kazandığımız için mutluyum. Tüm takım arkadaşlarımızı kutluyorum. İlk yarıda özellikle güzel bir oyun ortaya koyduk. Sezonun en iyi oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzde daha önemli maçlar var. İlk yarıyı iyi bitirmek istiyoruz. Bence iyi bir sezon geçiriyoruz. Bazı maçlar puanlar kaybettik. Onları da kazansaydık daha üst sıralarda olabilirdik. İyi gidiyor diyebilirim” dedi.



Ertuğrul: “Hedefimiz ilk 5”

Genç oyuncu Ertuğrul Ersoy ise, “Galip geldiğimiz için mutluyum. İçeride oynadığımız maçlara Bursaspor kim olursa olsun galibiyet için çıkan bir takımdır. Antalya da 6 haftadır yenilmeyen bir takım. Maçın da zor olacağını biliyorduk. 2-0’ı yakaladık, oyun gayet güzel giderken basit bir gol yedik ve biraz daha oyun zorlaştı. İkinci devrenin daha zor olacağını biliyorduk. Ona göre içeride konuştuk. İyi de mücadele ettik. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder ve hedefimiz olan ilk 5’in içinde ligi bitiririz” diye konuştu.



İsmail: “İlk 40 dakika çok iyi oynadık”

Maçın ilk 40 dakikasında çok iyi oynadıklarını dile getiren İsmail Konuk da, şöyle konuştu:

“Son 5 dakika oyunun rahatlığının etkisiyle gol yedik. İkinci yarı skorun etkisiyle kontrollü oynadık. 3’üncü golü de bulabilirdik, kendi kalemizde gol de görebilirdik ama sonuçta galip geldik. Takım arkadaşlarımı, taraftarları kutluyorum.”

Kaynak: İHA