Tekkeköy Belediyesi'nden Her Mevsim Spor İmkanı

Tekkeköy Belediyesi ilçedeki gençlerin ve sporcuların her mevsim, mevsim koşullarından etkilenmeden spor yapabilecekleri Gökçe Karaoğlan Kapalı Halı Saha Spor Tesisleri sporcuların ve gençlerin yoğun ilgisiyle her gün dolup taşıyor.

Tekkeköy Belediyesi tarafından hizmete sunulan Gökçe Karaoğlan kapalı spor halı saha spor tesisleri sayesinde ilçe gençlerinin yaz kış her türlü hava şartlarında spor yapabilme imkanına kavuştuğunu ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Gökçe ve Karaoğlan Mahallelerimizin orta noktasına inşa ettiğimiz kapalı halı saha tesisimiz her mevsim şartlarında sportif faaliyetler yapılabilecek şekilde yapıldı. Halı saha tesisimizin üzerinin tamamen kapalı olması sayesinde dışarıda yağmur, kar veya herhangi bir olumsuz hava şartına rağmen tesisimizde her türlü sportif faaliyeti sürdürülebilir. Karadeniz Bölgemizde özellikle her mevsim yağmurun olması sporcularımızın kapalı halı saha tesislerine ilgisini arttırıyor. Bölgemizde ve yakın çevremizde böyle donanımlı ve kapalı halı saha tesisi sayısı da çok az. Amacımız sporcularımızın her mevsim sportif faaliyetlerini sürdürmesini sağlamaktır” dedi.



Suni çim halı sahaları sporcularla dolup taşıyor

Tekkeköy’ün her mahallesindeki gençlere bulunduğu mahallede spor yapabilecekleri tesisler kazandırdıklarını söyleyen Başkan Togar, “Kapalı halı saha tesisimiz dışında Balcalı ve Başköy Mahallelerimize sunu çim halı saha tesisi kazandırdık. Bu iki suni halı saha tesisimiz ile özellikle uzak mahallelerimizdeki gençlerimizin her türlü konfora sahip spor tesislerine ulaşmasını sağladık. Yine tüm park alanlarına gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilecek basketbol, hentbol, voleybol sahaları yaptık. Bunun yanında belli alanlara spor aletleri yerleştirerek vatandaşlarımızın spor yapacakları alanların sayısını arttırdık. Sporun insan hayatındaki yerini bilerek ona göre spor tesisleri inşa ettiğimiz gibi yeni spor tesisleri de inşa ederek halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA