TBSF Genel Kurulu İkinci Kez İptal

Türkiye Beyzbol Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonunun 8 Aralık'a ertelenen genel kurulu yine Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu tarafından iptal edildi.

Türkiye Beyzbol Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonunun (TBSF) genel kurulu, ikinci kez iptal edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Spor Genel Müdürlüğü (SGM) Tahkim Kurulu, önce, TBSF'nin 30 Ekim'de yapılacağını duyurduğu olağan seçimli genel kurulunu 'delege listelerinin usüle uygun yapılmaması' gerekçesiyle iptal etti.

Federasyon tarafından daha sonra yapılan açıklamada başkan Şahin Kömürcü'nün Tahkim Kuruluna yaptığı başvuru sonrasında iptal edilen genel kurulun, 27 Kasım Pazar günü yapılacağı açıklandı.

Başkan Şahin Kömürcü'nün başvurusu sonrası 27 Kasım'da yapılacağı duyurulan genel kurul, bu kez de 8 Aralık'a ertelendi.

Tahkim Kurulu, federasyon yönetiminin 8 Aralık'ta yapacağını duyurduğu genel kurulu bu kez de 'mevcut yönetimin olağan ve olağanüstü genel kurulları zamanında yapamaması' gerekçeyle iptal etti.

Tahkim Kurulu iptalin ardından avukat Mehmet Aslankayyum olarak atadı. Aslan ve Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinin belirleyeceği 2 avukat, TBSF Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek.

Kaynak: AA