Güreş Federasyonu Yönetiminden Bakan Kılıç'a Ziyaret

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Olağan genel kurulda yeniden seçilen Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti.

Güreş Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Bakan Kılıç'ın, dünya ve Avrupa şampiyonaları ile 2016 Rio Olimpiyatları'nda kazanılan 5 madalyayı hatırlatarak teşekkür ettiği bildirildi.

Güreşe her zaman destek vereceklerini vurgulayan Kılıç, açıklamada, 'Milletimizi gururlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yeni döneminizde bir an önce yol haritanızı belirlemeniz gerekiyor. Önünüzdeki Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılarınızı artırmanız ve özellikle 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda daha fazla madalya kazanmanızı bekliyoruz. Bizim bakanlık olarak desteğimiz sürecek.' ifadelerini kullandı.

Aydın'ın destekleri için Bakan Kılıç'a teşekkür ettiği kaydedilen açıklamada, ziyaret sırasında Türk güreşi, milli takım kamplarının tahsisi ve 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Kaynak: AA