Elazığspor Teknik Direktörü Bektaş Açıklaması

'Hafta sonu Denizlispor ile çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bizim de üst sıralara tırmanma maçımız. Her karşılaşmayı final maçı olarak görüyoruz'

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, TFF 1. Lig'in 13. haftasında 4 Aralık Pazar günü sahalarında yapacakları Denizlispor maçına ilişkin, 'Hafta sonu çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bizim de üst sıralara tırmanma maçımız. Her karşılaşmayı final maçı olarak görüyoruz.' dedi.

Bordo-beyazlı ekip, Denizlispor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Bayram Bektaş, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray maçına Denizlispor karşılaşmasını da düşünerek çıktıklarını söyledi.

Galatasaray karşısında çok güzel bir sınav verdiklerini dile getiren Bektaş, 'Antrenmanda sürekli üzerinde durduğumuz noktaları, maçta gerçekleştirdik. Bu da beni çok mutlu etti. Adam paylaşımı, takım halinde savunma, hepsini sahada gördüğüm için çok mutlu oldum. Ortaya da çok güzel bir görüntü çıktı. Maçın geneline baktığımız zaman da Galatasaray'dan daha net pozisyonlar yakaladık. O da ayrıca beni mutlu etti.' diye konuştu.

Kısıtlı bir kadrolarının bulunduğunu aktaran Bektaş, 'Kupa maçında sakatlanacak ya da cezalı duruma düşecek bir oyuncu, hafta sonu yapacağımız maçta bizi etkileyebilirdi. Çok şükür bunu güzel bir şekilde atlattık. Şimdi hafta sonu çok önemli bir maç. Bizim de üst sıralara tırmanma maçımız. Her karşılaşmayı final maçı olarak görüyoruz. Futbolcularla toplantı yaptım, 'Herkesin ayaklarının yere basması lazım. Bu maç (Galatasaray) bitmiştir. Övgüyü hak ediyorsunuz ancak eğer o maçın atmosferinden kurtulamadıysanız pazar günü hezimete uğrarsınız.' dedim. Herkes maçın öneminin bilincinde.' ifadelerini kullandı.

Bayram Bektaş, Elazığspor'u layık olduğu yerlere getirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA