'Bu Yoldan Dönmek Yok'

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, bordo-mavili kulübün, takımın ve başkanın başarıyı yakalayıncaya kadar yanlarında olduklarını belirterek, "Bu yoldan dönmek yok. Kenetlenmiş ayaktayız" dedi

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Trabzonspor sahasında Gümüşhanespor’a 2-1 mağlup olmasının ardından bordo-mavili taraftarların teknik direktör Ersun Yanal’ı ve yönetimi istifaya davet etmesinin ardından Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, kendisine ait Twitter hesabından önemli mesajlar verdi.

Saral, "Trabzonspor’umuzun, takımımızın ve başkanımızın; mutlak başarıyı yakalayıncaya kadar yanındayız. Bu yoldan dönmek yok. Kenetlenmiş ayaktayız. Kulübümüzü nasıl aldık, neler, ne mücadeleler. Ne biz ne camiamız ne de taraftarımız bir an bile pes etmeyiz. Sportif başarıda gelecektir. Başarının sahibi çoktur. Başarısızlık yetimdir. Trabzonspor’u bu günlere bizle mi geldi? Yakın geçmişi ve tarihi hataları ne çabuk unuttuk ey taraftarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA