Aytemiz Alanyaspor'dan Centilmenlik Çağrısı

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Gömeç, pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında taraftarların kötü tezahürattan uzak durmalarını istedi.

Aytemiz Alanyaspor'un taraftarlardan sorumlu asbaşkanı Bilal Gömeç, pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçında taraftarları sağduyulu olmaya davet etti.

Gömeç, Aytemiz Alanyaspor taraftar grubu liderlerinin ziyaretin ardından yaptığı açıklamada ligin 14. haftasında evlerinde oynayacakları Konyaspor maçında konuk ekibi ve taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Turuncu yeşilli takımın ligin en centilmen kulüplerinden biri olduğunu belirten Gömeç, 'Kulüp yönetimimiz, iç sahada oynadığımız karşılaşmalarda konuk takımlara ve taraftarlarına en iyi misafirperverliği yapmak için elinden geleni yapıyor. Taraftarlarımız da bugüne kadar sergilediği tavırla ligin en centilmen taraftarları arasında yerini aldı. Atiker Konyaspor maçında da kendilerine yakışır bir şekilde kötü tezahürattan uzak duracaklarından, konuk takımı ve taraftarlarını Alanya'ya yakışır bir şekilde misafir edeceklerinden eminiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA