Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda, 21 Aralık Çarşamba günü evinde Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'da, Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Büyükbayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, mücadele ettikleri Spor Toto 2. Lig'de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, takımın PTT 1. Lig'i kaldırabilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupasında da mücadele ettiklerini anımsatan Büyükbayraktar, 'Orada da iyi neticeler aldık. Şu anda grupta lideriz. Çarşamba günü de sahamızda Süper Lig takımlarından Atiker Konyasporla karşılaşacağız. İnşallah karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp 9 puanla bir üst gruba yükseliriz. Bunu başaracak gücümüz var. Şehir ve taraftar hazır.' diye konuştu.

Büyükbayraktar, kentin ileri gelenleri ve taraftar desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sezon bittiğinde inşallah şampiyon olur bir üst lige çıkarız. Bu şehrin ona ihtiyacı var. PTT 1. Lig'e çıktığımız takdirde bu kadroyu koruyacağız. Takımın içerisinde çok kaliteli sporcularımız var. Benim oyuncularım karakterli çocuklar. Teknik kapasiteleri de ortada.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA