Tokat Belediye Plevne İlk Yarıda Umduğunu Bulamadı

Antrenör Lale: 'İlk yarı sonunda istediğimiz yerde olamadık. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz'

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne'nin antrenörü Aykut Lale, ligin ilk yarısını istedikleri yerde tamamlayamadıklarını söyledi.

Lale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen cumartesi günü deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 yendiklerini hatırlattı. Maçta iyi oynadıklarını belirten Lale, 'Maça iyi başladık. İyi de oynadık. Maçtan 3-2 galip ayrıldık. İlk yarının son maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. İlk yarı sonunda istediğimiz yerde olamadık. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Oyuncularımın gösterdikleri mücadeleden dolayı mutluyum.' ifadelerini kullandı.

İkinci yarının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını anlatan Lale, şöyle konuştu:

'İkinci yarı hazırlıklarına ara vermeden başlıyoruz. Hazırlıklarımızı Tokat'ta sürüdüreceğiz. Lig başlamadan önce Türkiye Kupası maçları oynayacağız. 22 Ocak'ta ligin ikinci yarısı başlayacak. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yönetime transferle ilgili olarak bir rapor sundum. İnşallah kadromuza birkaç takviye yapacağız. İkinci yarıda istediğimiz yerde ligi bitireceğimize inanıyorum. Transferlerimiz de inşallah en kısa sürede aramıza katılırlar. Bütçemize uygun bir transfer çalışması yürütüyoruz.'

Kaynak: AA