Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor, ilk yarı perdesini evinde 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak bir puanla kapatırken, Teknik Direktör İsmail Güldüren kötü gidişin faturasını forvet hattına kesti.

Kadroda forvet yetersizliğinden dolayı istemedikleri neticeler aldıklarını ifade eden İsmail Güldüren, “Söylenecek bir şey yok. 10 haftadır berabere kalıyoruz. Bu maçın geneline bakınca iyi mücadele ettik. Belli mevkilere baktığımızda İnegölspor’un eksikleri belli, hücum hattımızda büyük sıkıntılar var. İkinci devre bu eksikleri kapatamazsak yine 10 maç berabere kalırız. İnegölspor’u şampiyonluğa, hedefe götürecek oyuncular ön taraftaki oyunculardır. Bizim mevcut kadromuzda bu oyuncuların yetersizliğinden dolayı bu sonuçları alıyoruz” dedi.

1461 Trabzon önünde iyi mücadele ettiklerini ifade eden Güldüren, “İnşallah ikinci yarı yapacağımız transferlerle skorları değiştirecek oyunlar oynarız. İnegölspor bugün istediğini yansıtan bir oyun sergiledi. İyi mücadele ettik ama şanssız bir şekilde bir gol yedik. İnşallah yapacağımız transferlerle iyi puanlar alacağız” diye konuştu.



Forvet aranıyor

Ara transfer döneminde bazı mevkilere transfer yapılacağını belirten Güldüren, “Ön taraftaki 4 oyuncuya bakıyoruz. Orta saha ve defans bloğunda sıkıntılar yok, bizim tek sıkıntımız hücum yönündeki oyuncularımızdı. Araştırıyoruz, bakıyoruz. İnegöl’ün maddi gücüne bakarak oyuncular almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Üzerlerinde bir şansızlık olduğunu söyleyen Emre Okur ise, “Her hafa öncesi bir olay oluyor. Geçen hafta İstanbul’daki patlama, bugünde Kayseri’deki patlama bunlar etkiliyor. Bu ortamlarda futbola konsantre olmak zor. Ama bu maçı kazanıp devreye öyle girmek istiyorduk. Rakip bir kere geldi golü attı. Anlamıyoruz nasıl oluyor. Baskılı oynuyoruz bir şanssızlığımız var. İkinci yarı bunu çözeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA