Müdür Alp, Başarılı Atletleri Kabul Etti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gaziantep’te yapılan Bölgesel Kros Ligine katılan başarılı sporcuları tebrik etti.

Gaziantep’te yapılan Bölgesel Kros Liginin final kademesi sonucunda şampiyonlar belli oldu. Yarışmalarda yıldızlar ve küçükler kategorisinde 126 takımdan 535 atlet mücadele etti. Türkiye Yıldızlar ve Küçükler Bölgesel Kros Liginin şampiyonları, Gaziantep’te yapılan final niteliğindeki 3. kademe yarışmalarıyla belirlendi. Küçük kızlar ve erkekler, yıldız kızlar ve erkeklerde dört yarışmanın yapıldığı Gaziantep’te toplam 535 atlet yarışırken, kupalar farklı kulüplere gitti. Yarışmalarda mücadele eden Ağrılı bayan sporcular, takım halinde Türkiye ikincisi olurken, erkekler ise aynı müsabakada takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca küçük kızlar kategorisinde Aslı Kızılkaya 2 kilometrede ferdi sıralamada Türkiye ikincisi oldu.

Gaziantep’te düzenlenen Bölgesel Kros Liginde mücadele eden ve başarı elde eden sporcuları, antrenörleri Yakup Solhan ve Burhan Boztepe ile birlikte makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, elde edilen başarıdan dolayı sporcu kafilesini tebrik etti. Sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alp, “Sporcularımız 126 takım ve 535 atlet arasından önemli bir başarı sağlayarak, kızlarda ikincilik ve erkeklerde ise üçüncülük elde etmiştir. Bu başarıyı atletimiz Aslı Kızılkaya’da küçük kızlarda Türkiye ikincisi olarak süslemiştir. Atletizm takımımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA