MBK Doğuş Hastanesi'nde Hedef İlk 5

Kulüp başkanı Işıkay: 'Hedefimiz ligi ilk 5 içerisinde bitirmek. İnşallah İçel'i Avrupa'da biz de temsil ederiz'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden MBK Doğuş Hastanesi'nin kulüp başkanı Mehmet Işıkay, hedeflerinin ligi ilk 5 içerisinde bitirmek olduğunu söyledi.

Işıkay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın durumunun iyi olduğunu ve kendileri için önemli maçları kazandıklarını belirtti.

Bütçe olarak kendilerinden güçlü olan Bellona AGÜ'ye karşı son hafta sahalarında yenildiklerini anımsatan Işıkay, iyi mücadele ettiklerini ancak kazanmak için gerekli sayıları bulamadıklarını aktardı.

Deplasmanda çarşamba günü oynayacakları Adana ASKİ maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Işıkay, 'Alt sıraları çok ilgilendiren bir maç ve kazanmaya gidiyoruz. İnşallah kazanıp döneceğimize inanıyorum.' dedi.

İyi bir takım olduklarını ve ligde şu an 9. sırada yer aldıklarını ifade eden Işıkay, şöyle devam etti:

'Lige yeni yeni alışıyoruz. Acemiliğimizi yavaş yavaş atıyoruz. İçel bizi de benimsiyor. Seyircilerimiz maçlarımıza gelmeye başladı. Kentimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha üst sıralarda olacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz ligi ilk 5 içerisinde bitirmek. İnşallah İçel'i Avrupa'da biz de temsil ederiz.'

Işıkay, 1'i yabancı 1'i yerli 2 transfer yapmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA