Kırklarelispor'da Galibiyet Hasreti Devam Ediyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor, ligde çıktığı son 13 maçtan galip ayrılamadı.

Yeşil-beyazlı ekip son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzdü.

Kırklarelispor ligin 4. haftasında Hatayspor'u 2-1 yendikten sonra çıktığı maçlardan galip ayrılamadı. Hafta sonu evinde BUGSAŞ Spor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip maçtan 2-2 berabere ayrıldı.

13 haftadır galip gelemeyen Kırklarelispor, Aydınspor 1923 (3-1), Karşıyaka (1-0), Gümüşhanespor (1-0), Eyüpspor (2-1), Etimesgut Belediyespor (2-1), 1461 Trabzon (3-1) Menemen Belediyespor (5-4) yenilen Kırklaeslipor 15 puanda kaldı.

Puan cetvelinde 16'ncı sırada ligden düşme potasında bulunan Kırklarelipor, BUGSAŞ Spor karşılaşmasından istediği sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Teknik Direktör Bilgin Erdem, BUGSAŞ Spor karşılaşmasın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir başlangıç yaptıkları ligde son haftalarda başarısız olmaya başladıklarını söyledi.

Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ancak başarılı olmadıklarını belirten Erdem, daha fazla çalışarak başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Futbolda yenmekte, yenilmekte var diyerek konuşmasını sürdüren Erdem, tüm taraflarından özür dileyerek, takım olarak en kısa sürede başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA