Hamzaoğlu Açıklaması 'Doğru Yoldayız'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Doğru yoldayız, iyi ilerliyoruz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İyi sonuç alırsak düşündüğümüzün üzerinde puan almış olacağız” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Bursaspor, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Son haftaların iyi takımıyla oynadık. Zorlu bir rakipti. Kolay pozisyon vermeyen, kolay gol pozisyonuna giren rakip. Gol silahlarını iyi kapattık. 40 dakika iyiydik. Son 5 dakika kendimizi sıkıntıya soktuk. Devre arası konuştuk. İyi bir oyunla galibiyet aldık. Doğru yoldayız, iyi ilerliyoruz. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz. Daha da geliştirmek istiyoruz. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İyi sonuç alırsak düşündüğümüzün üzerinde puan almış olacağız. Ali Palabıyık mücadeleye müsaade etti. Cesur maç yönetti” dedi.

Kupada oynayacakları Aydınspor 1923 maçında iyi bir sonuç almak istediklerini belirten Hamzaoğlu, “Bugün kaybetmek istemiyorduk. Saha içindeki gerginliğin dışına taşımamak önemliydi. Sınırları bildiler. İlk yarı coşkulu oynayıp skoru yakaladık. İkinci yarı gerektiği gibi oynadık. Gole ihtiyaç olsaydı farklı olurdu. Tempolu maç geçti. Son 5 dakika hariç. Kubilay, Ertuğrul iyi oynadı. Önemli altyapı var. Bundan faydalanmak istiyoruz. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek gençlerimiz var. Gençlere şans vermekten yanayız. Sürekli dışarıdan alınanlarla altından kalkamayız. Yetiştirdiklerimiz de sahada olmalı. Şans vermeye devam edeceğiz. İkisini de tebrik ediyorum. Ertuğrul Eto’o gibi dünya yıldızını durdurdu. İyi mücadele etti. Daha önce hatalar da yapmıştı. Önemli olan hatalardan ders çıkartmalarıydı. Onu da gösterdi” diye konuştu.

Kaynak: İHA