Giresunspor Evinde Kazanmayı Hatırladı

TFF 1. Lig’in 15. haftasında Giresunspor sahasında Samsunspor’u 3-0 mağlup etmeyi başararak uzun bir aradan sonra sahasında 3 puanı aldı.

Maçın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan yeşil-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Bizim adımıza önemli bir müsabakaydı, geçen hafta deplasmanda kazandık bunun devamının gelmesi gerekiyordu seriye bağlamak adına” dedi.

Eksiklikleri olduğunu ama buna rağmen net bir galibiyet aldıklarını belirten İldiz, “Giresunspor’a geleli çok uzun bir süre olmadı ama tabii ki hem camianın bizi tanıması, bizim camiayı tanımamız özellikle takımı tanımamız eksiklerini görmemiz, fazlalarını görmemiz bunlar biliyorsunuz özellikle lig devam ederken hiç kolay olmuyor. Beni bugün sevindiren yavaş yavaş arkadaşlarımızın bizim mantalitemizi sahaya yansıtmaları oldu. Eksiklerimiz yok mu? daha var ama net bir şekilde kazandık” ifadelerini kullandı.

Devreye bir hafta kaldığını vurgulayan İldiz, ikinci yarıya iyi bir şekilde başlamak istediklerini kaydederek sözlerine şöyle devam etti:

“Baktığımızda bir hafta kaldı devre arasına, son maçımızı iyi bir şekilde bitirip özellikle devre arasında gerek saha içi, gerek saha dışı eksilerimizi tamamlayıp ikinci yarıya daha iddialı, daha görsel, daha iyi futbol, daha çağdaş futbol oynayan bir Giresunspor taraftarlara göstermek niyetindeyiz elimizden geldiğince. Tabii ki Giresunspor’un amacı belli bizim buraya geliş amacımız da belli, bunlar hiç kolay değil. Geçen sene Play-off’un direğinden dönen Giresunspor. Futbolseverin beklentilerini biliyoruz elimizden geldiğince bu beklentilere cevap vermeye çalışacağız ama dediğim gibi eksikliklerin giderilmesi kaydıyla. Başkan ve yönetici arkadaşlar çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz gerek sayısal anlamda, gerek önümüzde ki mevcut kadroyla beraber bu eksikliklerimizi giderip inşallah ikinci yarıya özellikle daha iyi bir Giresunspor izletiriz taraftarlarımıza.”

(Candemir Sarı - Resul Yanbul /İHA)

Kaynak: İHA