Obradovic Açıklaması 'Maça Başlarken Genç Oyunculara Şans Verdik'

Fenerbahçe Başantrenrörü Zeljko Obradovic 48 saat arayla maç yapmanın kolay olmadığını belirterek, maça başlarken o yüzden genç oyunculara şans verdiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Gaziantep Basketbool, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe’ye uzatmalarda 102-98 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Başantrenrörü Zeljko Obradovic, "Anlaması zor olan bu fırsatı değerlendirmemeleri. Sahada yürekleriyle savaşmaları gerekiyor. Bugünkü maçın sonuna kadar mücadele etmemiz gerektiğini söyledim. Maçı son saniyelerdeki top çalmalarımızla kazandık. Bu da önemli bir şey. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Daha önceki maçlarda daha fazla süre alan oyuncuların Gaziantep deplasmanında da geleneği bozmadıklarını belirten Obradovic, seyirciler açısından çok güzel ve keyifli bir maçın geride kaldığını vurguladı.

Gaziantep Basketbol’un iyi bir takım olduğunu, iyi şutörlerinin olduğunu anlatan Obradovic, "Bugün çok iyi bir takımı yendik. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir atmosfer oluşturuldu. Bugün bir kez daha oyuncularımla gurur duydum" diye konuştu.

Kaynak: İHA