Futbolculara Sahaya Polis Ve Asker Beresi İle Çıktı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Muğlaspor’lu futbolcular sahaya polis, jandarma ve komando beresi takarak çıktı. Seremoniye polis ve jandarma da futbolculara eşlik ederken taraftarlar teröre tepki gösterdi.

Karşılaşma öncesi, Muğlaspor taraftar grubu 48 Gençlik tribün liderleri polislere çiçek verdi. Maçın başlama vuruşu öncesi soyunma odalarından seremoni için sahaya çıkan hakem üçlüsü ve futbolculara polis ve jandarma da eşlik etti. Muğlaspor’lu futbolcular polis, jandarma ve komando beresi giyerek çıktı. İstanbul Beşiktaş’ta güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı ile Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısını kınamak amacıyla sahaya polis, jandarma ve komando beresi ile çıkan futbolculara taraftarlar ayakta alkışladı.

Maç öncesi seremonide saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada futbolculara asker selamı verdi.

Maçı izlemek için gelen Muğlaspor taraftar grubu 48 Gençlik açtıkları pankartla terörü kınarken, terör örgütü aleyhine, asker ve polis lehine slogan attı.

Muğlaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirtirken, Türk milletine hiçbir gücün diz çöktüremeyeceğini belirterek, “Son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA