Bolulu Şehit Ozan Özen Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) SKS Daire Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Ozan Özen anısına düzenlenen Şehit Ozan Özen Salon Futbolu Turnuvası, final müsabakaları ve kupa töreni ile sona erdi.

15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit düşen Bolulu polis memuru Ozan Özen anısına futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın ödül törenine, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, BESYO Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı, SKS Daire Başkanı Dursun Özcan ile Şehit Ozan Özen’in ailesi katıldı.

Rektör Coşkun, şehidin babasına plaket verdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun konuşmasından önce, 15 Temmuz gecesi şehit olan Ozan Özen’in babası Metin Özen’e plaket takdim etti. Plaket takdimi sırasında sporcular ve öğrenciler, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganı attılar. Bin yıllık şanlı tarihimizin zaferlerle yazıldığını ifade eden Hayri Coşkun, “En son zaferimiz de 15 Temmuz demokrasi zaferimiz olmuştur. 15 Temmuz’u unutmamak ve gelecek kuşaklara unutturmamak, şehitlerimizi ebediyete kadar hatırlamak adına üzerimize düşenler neyse yapmamız boynumuzun borcudur. Şehitlerimiz canlarını bu vatan uğruna feda ettiler, şehitlerimizi ne kadar ansak azdır” şeklinde konuştu.

Rektör Coşkun’un konuşmasının ardından, müsabakalar sonucunda şampiyon olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu oyuncularına kupa ve madalyaları, Prof. Dr. Hayri Coşkun ile şehit polis Ozan Özen’in babası Metin Özen ve ağabeyi Özkan Mete Özen tarafından verildi.

Kaynak: İHA