Ali Tandoğan Açıklaması 'İnandık Ve Kazandık'

TFF 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Eskişehirspor-Denizlispor maçının ardından konuk takımın Teknik Direktörü Ali Tandoğan, "İnandık ve kazandık" dedi.

Eskişehir’de oynanan ve takımının 3-0 kazandığı maç sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söyledi.

Maçı kısaca yorumlayan Tandoğan, "Ülkemiz adına zor günler geçiriyoruz. Son dönemlerde yaşanmış ciddi sıkıntılar var. Kardeşlerimizi bu dönemde kaybettik. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı, yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Çok konuşmaya gerek yok. Çok klasik olacak ama her şeyin yaşanan olaylardan sonra çok fazla değeri olmuyor. Ama kısaca şunu söylersem, inandık ve kazandık. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan maçın ardından statta elektrikler kesilirken, Ali Tandoğan basın açıklamasını kamera ışıklarının yardımıyla yapabildi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan ise maç sonu açıklamasına katılmadan stattan ayrıldı.

Kaynak: İHA